Κεντρική  |   Επικοινωνία  

ΠΡΟΦΙΛ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφίλ
 


 

Η εταιρεία Π.Ε ιδρύθηκε το 1984 από τον Κ.Πετρέκα Επαμεινώνδα και δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία Π.Ε είναι ένα σύγχρονο μηχανουργείο με μεγάλη κατασκευαστική εμπειρία ενώ διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ιδιαίτερη γνώση στην επεξεργασία μετάλλου και στην κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας σύμφωνα με τα σχέδια και τις ποιοτικές και ποσοτικές απαιτήσεις των πελατών της.

Η Π.Ε απευθύνεται σε όλες τις κατασκευαστικές και εμπορικές επιχειρήσεις και επεξεργάζεται κάθε είδους υλικού όπως: μολυβδούχα, χαλυβοκράματα, ορείχαλκο, αλουμίνιο, τιτάνιο, κράματα χαλκού, πλαστικό και ανοξείδωτα.

Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα της Π.Ε στις απαιτήσεις της αγοράς οφείλονται κατά κύριο λόγο στις προγραμματισμένες CNC μηχανές που διαθέτει στην παραγωγική της δομή, στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και στην εφαρμογή μεθόδων ISO:9002. Αυτά τα στοιχεία δίνουν στην Π.Ε. Ηγετικό ρόλο στην βιομηχανία μετάλλου και οδηγούν στην άμεση ανταπόκριση οικονομικά και ποιοτικά σε οσοδήποτε μικρές ή μεγάλες ποσότητες επιθυμεί ο πελάτης. (Άλλωστε καμιά παραγγελία εξαρτημάτων δεν είναι τόσο μικρή για να μην μας ενδιαφέρει και καμιά τόσο μεγάλη που να μην τη βγάζουμε εις πέρας).